La CUP Maresme i Barcelonès Nord valora positivament l'anunci de la fi de la concessió de la C-32

Des de CUP Maresme i Barcelonès Nord valoren positivament la fi del peatge de la C-32 i de la concessió a Abertis previst per l’any que ve. Una consideració, però, que prenen amb cautela sense haver pogut aprofundir, diuen, en el seu contingut i conseqüències.

Asseguren que pot ser un pas històric en compliment d'un dels objectius del Pacte de Mobilitat del Maresme i de resposta a les llargues mobilitzacions ciutadanes impulsades, especialment, per Preservem el Maresme. Plataforma a qui donen suport amb el comunicat emès.

Tot i això han recordat la necessitat de resoldre la problemàtica amb una visió global, prioritzant un transport públic competitiu i aturant l'ampliació de la C-32 fins a Lloret de Mar. També demanen la conversió de la C-32 en una via comarcal amb carril Bus i VAO i la pacificació de la N-II i el Camí del Mig amb carrils per autobusos i bicis. Volen que es restitueixin les superfícies de peatges per espais naturals i que s'eviti la proliferació de grans superfícies comercials als entorns de la C-32 i la N-II. També demanen transparència i participació en l'estudi de mobilitat de la comarca.

Informa: J.Peñaranda