La cooperativa ecoMaresme guanya l'Ajut Pepa Maca 2018

Ajut Pepa Maca 2018

L’ajut Pepa Maca 2018 recau a ecoMaresme, una cooperativa agroecològica que compta amb nou projectes socis i que a través d’una producció agrària ecològica i biodiversa, de proximitat, creant xarxa social i consum local i directe. La beca, impulsada per la Xarxa d’Economia Social i l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, està dotada amb 3.000 euros i assessorament tècnic i formatiu. Es tracta de la primera edició d’un ajut que vol reconèixer el compromís amb la transformació social mitjançant la cooperació. Elm Pou, president de la cooperativa ecoMaresme explica els motius que els han fet mereixedors de la beca.

Aquesta beca es va entregar del marc de la Nit del Cooperativisme, un acte on hi van assistir una vuitantena de persones que van poder conèixer els diversos projectes col·lectius participants a la convocatòria. En aquesta primera edició de l’Ajut Pepa Maca s’hi ha presentat un total de 10 projectes. Segons Elm Pou, de la cooperativa guanyadora, aquesta Nit va ser una oportunitat per conèixer iniciatives molt interessants en l’àmbit del cooperativisme.

El públic assistent va ser l’encarregat d’atorgar la “Menció especial al projecte transformador” mitjançant una votació popular i va anar a “Arbre de Vida”, un futur centre de dia al barri de Vista Alegre de Mataró.

Informa: C.Sánchez/ O.Debat