La Comissió de Setmana Santa suspèn tots els actes públics

coronavirus

Tot i que la Comissió de la Setmana Santa mataronina s’ha vist obligada a suspendre els seus actes públics per la pandèmia del coronavirus, no renuncien a fer arribar la setmana santa “a les cases i a l’interior de les persones”. L’entitat ha cercat la manera de transformar la programació i tot i haver de renunciar als seus plats forts tal i com els coneixem, planteja alternatives per mantenir viu l’esperit d’aquesta setmana religiosa tan especial per a molts mataronins. Des de la Comissió es comprometen a treballar per garantir que qui ho vulgui, pugui gaudir de la Setmana Santa, tot i que sigui d’una manera diferent a l’habitual.

Tot i que encara queda definir l’alternativa d’algunes de les cites que conformaran aquesta Setmana Santa 2020 sense actes públics, la Comissió aposta per treure el màxim partit a les xarxes socials, als mitjans de comunicació, als espais webblocs, i en definitiva, als diversos recursos que poden oferir les noves tecnologies.

La Comissió manifesta que ha decidit optar per aquesta via alternativa precisament perquè ens trobem en un moment en el que estan sorgint moltes iniciatives solidàries i apareix la demanda d’algunes persones que “s’aferren a la responsabilitat, la fe, l’esperança i la necessitat de continuar”. Recordem que ja es van haver de suspendre els primers actes del programa i alguns assajos, que s’havien previst fins el 28 de març.

Informa: C.Sánchez