La col•laboració veïnal frustra un nou intent d’ocupació a l’Havana

Dues persones van accedir diumenge de matinada a un habitatge de l’Avinguda Maresme de forma il·legal, un veí va denunciar la situació a la Policia Local i els agents van desallotjar-los immediatament perquè es tractava d’una segona residència.

Fotografia: tvmataró

Segon intent d’ocupació frustrat aquest cap de setmana passat a Mataró. La Policia Local de Mataró va rebre diumenge a dos quarts de tres de la matinada un avís per part d’un veí de l’Avinguda Maresme el qual afirmava haver sentit cops procedents de l’immoble del costat de casa seva. Agents del cos s’hi van desplaçar i va trobar dues persones a l’interior. Van comprovar que l’habitatge era una segona residència ja que estava moblat i hi havia objectes personals dels titulars. Va ser llavors quan van desallotjar immediatament els dos individus els quals van quedar detinguts per un presumpte delicte de violació de domicili.

Dos intents d’ocupació aturats aquest cap de setmana a l’Havana

Al barri de l’Havana han augmentat les ocupacions conflictives en els darrers mesos. A banda de l’intent que s’ha produït aquest diumenge, n’hi va haver un altre a la matinada de dissabte. En aquest cas va ser al carrer Pacheco, 8. Segons fonts policials, cap a les 3 va saltar l’alarma de l’immoble en el qual dues persones estaven intentant accedir. Dues patrulles de Mossos d’Esquadra s’haurien presentat al lloc dels fets i no haurien trobat cap accés d’entrada al domicili forçat. Pel que fa als individus que haurien intentat ocupar l’immoble, Mossos d’Esquadra ha declarat una cerca per localitzar-los.