×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La ciutat de Mataró vol acollir els Special Olympics el 2022

Logotip Special Olympics

Mataró s’involucra amb el moviment Special Olympics i es posiciona per acollir el certamen esportiu de cara al 2022. El Ple Municipal ha votat per unanimitat situar la capital del Maresme en el punt de mira de la promoció de l’esport adaptat i és per això que ara s’estudiarà la possibilitat que Mataró sigui la seu d’aquesta prova. La relació de Mataró amb els Special Olympics podria començar aquesta mateixa tardor, quan la torxa dels jocs que se celebren aquest any a La Seu d’Urgell i Andorra La Vella passi per la ciutat. Un primer element de vinculació del municipi amb el compromís en l’esport adaptat. Ho ha explicat el regidor de CiU, Josep Maria Font, impulsor de la iniciativa. 

Els Special Olympics són els jocs esportius adaptats de més rellevància, que s’organitzen amb persones en discapacitat intel·lectual i que pretenen desenvolupar les seves habilitats socials mitjançant la competició esportiva. Des de l’Ajuntament de Mataró recorden que a la ciutat hi ha moltes iniciatives esportives d’aquest caire inclusiu i asseguren que treballaran econòmicament i socialment perquè Mataró pugui ser territori ‘special’.

El Club FEM, el Fedemar Boet, el CFS Ciutat de Mataró, el Club de Vela o l’SPAS Mataró, entre d’altrels, ja potencien des de fa anys que l’esport adaptat a la ciutat sigui una realitat.

 

Informa:  M.Gómez