La cerca d’experiències a l’estranger en un clic

A Mataró va néixer i hi resideix Viaja Fuera, una empresa única al mercat hispanoparlant. Es tracta d’un cercador online que permet comparar sis tipus d’experiències a l’estranger: fer d’au pair, viatges d’aventura, voluntariat internacional i tant cursos d’idiomes com estudis o treball a l’estranger.

Aquesta iniciativa, que va néixer de la mà de la ONG Cooperating Volunteers, és en marxa des del març d’aquest any i la valoració ja és més que positiva. És l’únic web que ofereix aquest tipus de servei en castellà, perquè existeixen dues empreses més però ho fan en anglès. A Viaja Fuera ja en són més de 30.

La suma de tots aquests projectes amplia les possibilitats que ofereix el cercador. Des de viatges en globus per Turquia fins a rafting o puenting a Barcelona o el Canadà, són moltes les opcions. Però la més innovadora, i també la que està tenint més èxit, és la dels voluntariats internacionals. Fins ara només es podien trobar estades a països asiàtics, africans o de l’Amèrica Llatina, però aquest mes s’hi han afegit voluntariats a Europa enfocats als refugiats. El denominador comú és sempre la confiança que assegura qualsevol tipus de viatge.

Des de Viaja Fuera asseguren que el principal target són els joves, que són els que més cerquen i compren aquest tipus d’experiències completes, que sumen voluntariat i viatges per plaer.

Informa: E.Andrés / L.Barroso