La Casa Capell focalitza els seus tallers i xerrades d’octubre en la cura del medi ambient

A pocs dies perquè arribi el mes d'octubre, l'emblemàtica Casa Capell ja prepara les seves activitats, xerrades i tallers sobre sostenibilitat i cura del medi ambient. L'eix central de les activitats d'octubre serà el de buscar solucions quotidianes, per reduir l'impacte medi ambiental que es genera cada dia. La primera setmana estarà enfocada a la mobilitat compartida on s'oferirà, per una banda, una presentació per part de Som Mobilitat, la cooperativa de lloguer de cotxes elèctrics, i per una altra, un taller de reparació de bicicletes.

Precisament una forma de cuidar el medi ambient és respectar a qui viu en ell, com la flora i la fauna. És per això que la segona setmana d'octubre es realitzarà la xerrada sobre ocells marins i l'impacte de residus a càrrec de l'ornitòleg Enric Badosa amb motiu del Dia Mundial de les Aus Migratòries; així com, la també xerrada que proporcionarà més coneixement sobre les tortugues marines que habiten al Maresme. I qui estigui interessat a millorar el dia a dia a la cuina, ho podrà fer assistint al taller de cuina saludable que conduirà la cuinera Anna Solé.

Caldrà inscripció prèvia per a totes aquestes activitats que busquen mostrar a tothom aquelles opcions que es té a l’abast per encaminar-se cap a un desenvolupament sostenible.

Informa: L.Fernández