La Caminada per l'Alzheimer planteja la seva continuïtat

L’associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme, l’AFAM, posa bona nota a la desena edició de la Caminada per l’Alzheimer, on 5.000 participants van completar, un any més, els tres circuits proposats, de 14, 10 i 3 kilòmetres. Des de l’associació, Ramón Hurtado afirma que, tot i que esperaven arribar als 6.000 inscrits, cal ser optimistes amb les xifres aconseguides en aquesta desena edició. Sobretot, tenint en compte l’excepcional situació que està vivint Catalunya.

Els voluntaris de l’AFAM es mostren satisfets pels resultats, però han alertat que el principal repte que se’ls planteja ara és la continuïtat de la caminada. Miquel Àngel Vadell considera que cal un relleu generacional i que, després de deu anys, l’associació necessita gent nova que aporti iniciativa i noves idees per a les futures edicions.

La desena edició va anar acompanyada amb un munt d’activitats que es va celebrar des de les 12 del migdia i fins a les 7 de la tarda. Moltes hores, segons l’organització, que fan autocrítica i asseguren que haurien d’haver concentrat les activitats per al moment de l’arribada. Posen bona nota a la fideuà, que va comptar amb un centenar d’assistents i es feliciten per la quantitat de gent jove i de fora del Maresme que s’inscriu a la caminada.

Informa: M.Rodríguez / M.Gómez / C.Sánchez