La Caminada per l’Alzheimer vol recuperar la presencialitat

La cita està prevista pel 26 de setembre, sempre i quan la situación sanitària ho permeti, i es sortirà des de 5 punts diferents

La tradicional Caminada per l’Alzheimer, de la qual aquest any es celebrarà la 14ena edició, vol recuperar la presencialitat sempre i quan la situación sanitària ho permeti, tal i com ha afirmat el president de Mataró Camina, entitat organitzadora de l’esdeveniment, Josep Maria Spà. Així, la previsió és que l’activitat es dugui a terme el proper 26 de setembre després que l’any passat la pandèmia obligués a reformular-la de manera virtual.

Spà ha recalcat que la caminada es vol fer garantint totes les mesures de seguretat i, per això, enguany s’han establert 5 punts de sortida diferents repartits per tota la ciutat.

Aquest any, a causa de la situació de la COVID, hem pensat fer cinc sortides: Parc Central, Parc Can Tunyí, pavelló Eusebi Millàn, ermita de Sant Simó i la part alta de Cirera, sota la benzinera.

El president de Mataró Camina no amaga el desig d’enguany de poder tornar a arribar a la fita de 5.000 participants que es va assolir en l’edició del 2019, i va recordar que tots els itineraris estarán senyalitzats i adaptats a les mesures anticovid.

Crec que estem disposats a arribar als 5.000 caminants de l'any 2019, esperem que ho puguem aconseguir. Els recorreguts seran d'un màxim d'entre 5 km i 5,5 km, estaran tots senyalitzats i amb totes les mesures sanitàries

Pel que fa a les inscripcions per la caminada, es podrán fer des de l’1 de setmebtre i fins un dia abans de l’activitat. Aquestes es podrán fer també en diferents punts de la ciutat , com el Mataró Parc, el pavelló Eusebi Millàn o el Centre Natació Mataró, entre d’altres, i en diferents franges horàries.

Enguany, els participants a la caminada rebran com a obsequi una gorra. A més, com ja ve sent habitual, també es pot comprar el cava solidari de la mà de la casa Juvé i Camps, que vindrà amb la seva correponent xapa  d’aquesta edició 2022.

La Caminada solidària Mataró Camina per l’Alzheimer per tant, continua en la línia de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa amb aquesta iniciativa, que té com a finalitat recaptar fons per a totes aquelles famílies que pateixen directa o indirectament els seus efectes.