La Caminada de l'Arboç presentarà la cançó i la coreografia del "Jo sóc com tu"

L’Escola l’Arboç, la Fundació Maresme i la Colla Maimakansu, entre d’altres entitats organitzen aquest diumenge la VI Caminada de l’Escola l’Arboç. Una caminada pensada per a tota la família per passar una bona estona, fer esport i, sobretot, recaptar fons perquè l’escola pugui seguir oferint activitats específiques i aconseguir nous materials pels seus alumnes. L’objectiu de l’organització és que hi participin unes 2.000 persones. A la caminada d’enguany, a més, es presentarà la coreografia del “Jo sóc com tu”, la cançó de Les Dissantes que enguany versionarà Buhos. Cristina Carol, directora de l’escola l’Arboç, explica que la Caminada també és important per donar visibilitat a la feina que es fa des de l’escola.

La caminada tindrà un recorregut de 9 quilòmetres pel Passeig Marítim de Mataró. La sortida es farà des del Passeig del Callao a 2/4 de 10 del matí. Des d’allà s’arribarà fins a l’alçada de la Procter&Gamble on hi haurà una zona d’avituallament. Allà es donarà la volta per resseguir el camí en direcció contrària i passar també pel braç de dalt del port. Miquel Àngel Vadell, membre de la colla Maimakansu, organitzadors de la Caminada, explica que és un circuit adaptat per a tothom qui vulgui realitzar.

Les inscripcions es poden fer a la Plaça dels Bous i al Col·legi Cor de Maria fins divendres i a La Riera 46 fins aquest dissabte 1 de juny. Diumenge abans de la sortida també hi haurà una taula per a inscripcions d’última hora. El preu és de 5 euros pels adults i 3 pels infants.

 

Informa: S.Ruiz