La Cambra de Comerç presenta un nou pla d’impuls econòmic i social

‘Catalunya 2030-40.Construïm un nou model econòmic de país’. Aquest és el nom que ha escollit la Cambra de Comerç per referir-se a la proposta del seu nou model econòmic per Catalunya. Aquest projecte es va començar a definir l’octubre de l’any passat entre totes les Cambres de Comerç. Però, en què consisteix? Està format per 15 eixos que busquen que Catalunya esdevingui un model de país d’alt valor afegir, cada cop més internacionalitzat i, que a la vegada, sigui mediambientalment sostenible i socialment responsable. 

Dels 15 punts que conformen el programa, la Cambra de Comerç del Maresme vol posar el focus en dos. Un d’ells és el d’impulsar l’emprenedoria i l’altre es refereix a la millora de les infraestructures, sobretot, després de l’afectació del temporal Glòria.

El proper pas que vol emprendre la Cambra de Comerç és obtenir el finançament necessari per materialitzar el model. Aquest ha de procedir, principalment, de la nova Llei de Cambres. Cal tenir en compte però, que les futures eleccions podrien ajornar-la. És per això que intentaran aprovar-la abans que arribin els comicis.

Informa: L.Sanmiquel / J.L. Maza