La caiguda d'un arbre ha obligat a tallar la NII a Cabrera aquest dijous

La forta tempesta i les importants ràfegues de vent d'aquest dijous a la tarda han provocat la caiguda d'un arbre que tallat la carretera Nacional II a l'alçada de Cabrera de Mar. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís pocs minuts abans de les 6 de la tarda i van desplaçar una dotació al quilòmetre 643,5. L’arbre, que ocupava tota la calçada en sentit Vilassar de Mar, va ser retirat pels membres de l’ADF i Bombers, mentre la Policia Local de Cabrera de Mar va desviar el trànsit. L'incident no va provocar cap dany personal i es va poder restablir la circulació amb normalitat al cap d'una hora i mitja.

La tempesta d’aquest dijous a la tarda ha estat forta però no ha provocat grans afectacions ni a Mataró ni a la resta del Maresme. Amb l’excepció de l’arbre caigut a Cabrera de Mar, els Bombers de la Generalitat van rebre poques trucades i la majoria va ser per petites inundacions a baixos. On va ploure més va ser a la zona de Dosrius. L’estació meteorològica de Can Masuet del Far, ubicada en aquest municipi, va registrar 32 litres per metre quadrat. A Premià de Dalt i als municipis propers també va ploure força: en poc temps es van registrar uns 25 litres per metre quadrat. A Mataró, van caure 13 litres per metre quadrat a la zona costanera i 15, al centre.
Pel que fa al vent, es van registrar ratxes màximes de 57 quilòmetres per hora a l’entorn de Mataró i Cabrera, segons han informat des del Consell Comarcal del Maresme.  
 

Tags: