La 97a concentració d'Avis i Àvies per la Llibertat, més sorollosa que mai

Avis i Àvies per la Llibertat s'han mobilitzat aquest matí, com cada dimecres, davant l'Ajuntament. La concentració, que arriba ja a la número 97, s'ha desenvolupat de manera diferent a l'habitual com a mostra de rebuig a la sentència del tribunal suprem i l'aniversari dels dos anys de l’empresonament dels Jordis. Un centenar de persones han començat la manifestació amb 10 minuts de xivarri al volant del consistori amb xiulets, esquelles i panderetes pels 100 anys de pena que sumen tots els empresonats. 

Tot seguit s'ha cantat la cançó Abril 74 de Lluís Llach i s'ha baixat fins a la plaça Santa Anna on s'ha llegit l'article d'opinió "Se'n penediran" que va escriure el periodista Salvador Cardús dilluns al diari Ara. Aquesta tarda, com cada dia 16 de mes, Avis i àvies per la llibertat es tornen a manifestar davant el consistori. En aquesta ocasió especial ballaran la sardana "La santa espina" en forma de llaç.

Per altra banda, el col·lectiu també dona suport a les marxes que han sortit avui des de diferents punts de Catalunya per trobar-se divendres a Barcelona.  Avis i àvies per la llibertat faran demà un tram d’aquest recorregut amb la columna que arriba des de Girona. Concretament els acompanyaran entre l’entrada de la NII per la part de Llavaneres fins a la riera d’Argentona.

Els avis i àvies voluntaris també facilitaran avituallaments pel recorregut per la NII i tallaran els carrers que tenen sortida a aquesta via perquè no hi hagi vehicles en circulació.

Informa: J.Peñaranda