La 8a edició Mataró per Càritas recapta 2.800 euros i 358 quilos de menjar

La Plaça Santa Anna ha acollit aquest dissabte la vuitena edició de Mataró per Càritas, una jornada solidària que té com a objectiu ajudar les famílies més desfavorides de la capital del Maresme. La iniciativa, organitzada per Càritas Interparroquial de Mataró, ha permès recaptar aquest any més 2.800 euros i recollir un total de 358 quilos de menjar, sobretot llet.   

Com cada any, la jornada ha inclòs activitats diverses, com una arrossada popular, una degustació de productes de comerç just i les actuacions de l’Agrupació Musical del Maresme o Vol de Gavines. Per a Càritas Mataró, amb activitats com aquestes es vol agrair la col·laboració dels mataronins en la seva lluita contra la pobresa. 

El que ha fallat aquest any, però, ha estat l’actuació castellera que s’havia anunciat en un principi per aquest dissabte al matí, ja que els castellers que hi havien d’actuar, els Passerells dels TecnoCampus i els Engrescats de la UPF, no havien pogut assajar durant la setmana. El motiu: les mobilitzacions i la jornada de vaga general convocada arran de la sentència del procés.

La vuitena edició de Mataró per Càritas ha tingut el suport de l’Ajuntament, la Fundació Iluro i el Gremi de Pastisseria de Barcelona, entre d’altres. 

Informa: B. Doñate i J.Masriera