La 5ª Caminada de l'Arboç vol arribar a les 2.000 inscripcions

La cinquena edició de la caminada de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç espera arribar aquest any a les dues mil inscripcions. Els diners que es recaptin es destinaran als alumnes de l’escola, infants amb pluridiscapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme. Organitzada per l’AMPA de l’Escola l’Arboç amb el suport de la Fundació el Maresme, cada edició ha superat el nombre d’inscripcions. L’any 2016 s’hi van bolcar 1.700 persones, l’any passat es van superar els 2.000 caminants i enguany també s’espera arribar a les 2000 inscripcions.

La caminada, que tindrà lloc diumenge dia 13 de maig, es planteja com una jornada lúdico- esportiva de 10km de recorregut al llarg del Passeig Marítim de Mataró. Pel que fa a l’itinerari, es mantenen les millores d’accessibilitat incorporades l’any passat per facilitar els desplaçaments amb cadires de rodes. Els participants recorreran el Passeig Marítim en direcció al Rengle fins arribar a l’espigó del Port de Mataró, des d’on es tornarà de nou pel passeig marítim fins al passeig del Callao.

El preu de les inscripcions és de 5€ els adults i 3€ els infants fins als 8 anys i inclou entrepà, beguda i fruita. Es poden formalitzar de dilluns a divendres a la seu de la Fundació El Maresme, o bé el mateix diumenge 13 en el punt de sortida. A més aquest cap de setmanes s’instal·larà una paradeta d’inscripcions al centre comercial Mataró Parc. Per cert que, totes les persones que s’apropin a la festa, podran adquirir per 5€ la samarreta de les Dissantes 2018, que enguany és de color blanc i morat.

Informa:C.Sánchez