L’obrador COC espera donar 60 quilos de croquetes solidàries a entitats socials

Per cinquè any consecutiu, aquesta empresa amb seu a Mataró donarà una ració de croquetes per cada m’agrada a una publicació feta a les seves xarxes socials

Fotografia: obrador COC

El 16 de gener és un dia assenyalat pels amants de les croquetes. Se celebra, precisament, el Dia Internacional d’aquesta tapa. En el marc d’aquesta jornada, ara fa 5 anys, l’obrador COC va decidir impulsar una acció solidària. Aquesta empresa, amb seu a Mataró, volia fer arribar les seves croquetes artesanals a persones vulnerables. D’aquí va néixer la croqueta solidària, una acció que aquest any va començar divendres passat i que finalitza avui. La Imma Pardos, cofundadora del COC, va explicar aquest dimecres al programa Ona Maresme de Mataró ràdio que enguany esperen donar 60 quilos de croquetes, unes 3.000 unitats.

I en què consisteix l’acció? COC ha penjat als seus perfils de xarxes socials una publicació. Els seus usuaris són @clubcoc a Instagram i @coc.ludotecagastronomica a Facebook. Quants més m’agrades aconsegueixin aquestes publicacions, més racions de croquetes faran arribar a la Fundació El Xiprer (Granollers), la Fundació Pare Manel (Barcelona) i la Fundació privada Santa Rosalia (Teià).

Esperem que els croqueteros i croqueteres de Catalunya facin 'like' a les nostres publicacions d'Instagram i Facebook. Aleshores, per cada 'like' que facin, nosaltres donem una racció de croquetes. 

Des de l’empresa esperen poder augmentar un 30% la donació d’aquest any gràcies a l’augment de seguidors que han tingut als seus perfils socials. Fins avui, aquesta acció solidària ha permès donar més de 250 kg de croquetes a entitats socials.