L’AV Cerdanyola commemora el Dia contra la Violència envers les Dones

La vocalia d’igualtat de l’entitat ha organitzat diverses activitats com un taller d’autodefensa feminista i la lectura de diversos manifestos

Un taller d’autodefensa feminista, una xerrada sobre violència laboral vers les dones, la lectura de diversos manifestos i recitals de poesia. Amb aquests actes la Vocalia d’Igualtat de l’Associació de Veïns de Cerdanyola ha commemorat el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. La jornada també ha comptat amb el testimoni d’una víctima de la violència de gènere i el tractament que va patir per part de l’administració després de denunciar el seu maltractador.  L’objectiu d’aquesta jornada d’activitats és empoderar les dones del barri i ajudar a aquelles que hagin patit violència masclista. En parlen Iolanda Folgarona, membre de la Vocalia d’Igualtat de l’Associació de Veïns de Cerdanyola, i Montse Morón, Vocal de la Comissió de Convivència també de l’Associació de Veïns de Cerdanyola.

Una jornada d’aquest que ha tingut lloc aquest matí a la plaça Illa Cristina de Cerdanyola, on també s’ha instal·lat una carpa informativa amb fulletons dels diversos serveis d’atenció a les dones que hi ha Mataró.

Informa: S.Ruiz