L’OCA de Cap d’Any torna a ser un èxit

L’OCA de Cap d’Any ha congregat de nou a la plaça de Santa Anna a milers de mataronins per rebre el nou any. Tot i que encara no tenen xifres definitives, les previsions abans de la festa apuntaven a superar les 4.000 persones. Com sempre, l’Operació Cap d’Any va començar a davant de Santa Maria amb les campanades que donaven pas al 2020. Després de menjar el raïm, va començar una cercavila acompanyada d’una disco mòbil fins a la plaça de Santa Anna on va començar la festa. Com a novetat, aquest any es va instal·lar un segon escenari. Segons el president de l’OCA, Oriol de Ramon, aquesta novetat va funcionar i va permetre a atraure jovent a la festa.

Des de l’organització ja comencen a treballar idees per millorar la festa per l’any vinent. Entre d’altres, tenen en ment instal·lar una altra barra o establir una ubicació extra. A banda, demanen més col·laboració de l’Ajuntament per poder millorar l’OCA. 

Un any més, però, la festa va començar a mitja tarda amb l’OCA pels infants. De 5 a 7, els més menuts de la casa van poder celebrar la seva particular arribada del 2020 amb conta contes i berenars.

Informa: S.Ruiz