L’Institut Miquel Biada obre les portes del centre virtualment de cara a les preinscripcions

Davant la impossibilitat d’oferir les tradicionals portes obertes presencials, els centres escolars han trobat una alternativa per fer arribar informació i resoldre dubtes dels futurs estudiants. Un exemple és el cas de l’Institut municipal Miquel Biada que ha organitzat visites virtuals per als Cicles Formatius, Batxillerat i Programes de Formació i Inserció.

Aquestes portes obertes online aniran a càrrec dels responsables dels respectius equips docents. Aquests faran xerrades en línia mitjançant Google Meet i YouTube amb els alumnes i famílies interessades els dies 11, 12, 13 i 14 de maig.

El primer dia, és a dir, l’11 estarà enfocat al Batxillerat i als PFI. El dia 12 es tractaran els Cicles formatius de les famílies de manteniment i administració. El 13 continuaran amb els cicles formatius de química i obres. I acabaran el 14 amb més cicles formatius, en aquest cas, d’electricitat i automoció. Les sessions seran entre les 6 i les 7 de la tarda. Tota la informació relacionada amb aquestes trobades virtuals està disponible a la web www.biada.org.

Informa: L.Sanmiquel