L’IES Biada camina per les malalties minoritàries de “La Marató”

Aquest diumenge se celebra la caminada solidària "Amb cada pas, ajudaràs", organitzada per l'alumnat de 3r d'ESO de l'Institut Miquel Biada i amb la col·laboració de l'AMPA del mateix institut. Una caminada amb l’objectiu de recaptar fons per “La Marató” d’enguany per les malalties minoritàries. La ruta urbana de 5 km començarà a les 9 del matí a l’Avinguda Puig i Cadafalch direcció Mª Auxiliadora, passant per Avinguda Gatassa, el Camí del Mig, després la Ronda del President Macià, més tard pel Camí Ral, passant per la Plaça Santa Anna, la Riera i l’Ajuntament, pujant cap al Parc Central i el Camí de la Geganta, tornant a agafar l’Avinguda Puig i Cadafalch i culminarà a l’Institut Miquel Biada al migdia amb un esmorzar. 

Aquesta iniciativa va néixer de l'assignatura de Servei Comunitari que cursen els alumnes de 3r d'ESO de l'institut i que busca que els estudiants aprenguin els valors de voluntariat. Aquesta caminada solidària no és l'única en la qual han treballat, sinó que també van participar ajudant per exemple al Gran Recapte del Banc d'Aliments.

Tothom que vulgui participar en la caminada, haurà de ser a dos quarts de nou al patí de l’Institut per inscriure’s aportant una petita donació d’1 euro. A més, els participants s’enduran una samarreta com a obsequi de l’AMPA que aportarà un euro més per cada inscrit.

Informa: L.Fernández