L’Escola Camí del Cros surt al carrer per denunciar 5 robatoris en poc temps

L'Escola Camí del Cros va tornar a patir un nou robatori, el cinquè des del passat mes de juliol. En aquesta ocasió, els lladres es van endur materials de valor com ara tauletes i ordinadors portàtils a més de fer malbé portes, vidres, màquines expenedores i accessos al centre. És per això que ahir, l'Escola va decidir sortir al carrer amb un clam concret i clar.

Des de l'Escola ja s'han posat en contacte amb l'Ajuntament. S'han emplaçat per trobar-se dimarts de la setmana vinent amb tots els agents implicats, Direcció d'Ensenyament, Equipaments, Policia Local i Generalitat, per establir un pla conjunt i així evitar que aquesta situació pugui tornar a repetir-se en un futur. El Regidor d'Educació, Miquel Àngel Vadell, ha mostrat la seva preocupació i enuig. Ha explicat que hauran d'intensificar el servei d'alarmes i les portes d'accés al material més sensible i de més cost. Vadell ha explicat que un robatori ja és una falta greu i més quan es tracta d'un robatori de material educatiu en un centre escolar.

Des del centre s'ha fet una estimació dels danys causats. En total, s'estima que amb els cinc robatoris s'han perdut al voltant d'uns 5.000 euros.

Informa: L.Sanmiquel