L’Associació Sant Lluc per l’Art dona 2.630€ a l’Hospital de Mataró per la lluita contra la COVID-19

Des del passat dimarts, l’Hospital de Mataró compta amb una nova aportació econòmica per combatre el coronavirus. En aquesta ocasió la donació prové de part de l’Associació Sant Lluc per l’Art. Aquesta entitat va organitzar una exposició titulada ‘Punts de llibre 2020’ durant el mes de juliol amb l’objectiu, precisament, de vendre les peces exposades per recolzar la tasca del Consorci Sanitari del Maresme vers la COVID-19. L’Antoni Luis, president de l’Associació, es mostra orgullós de la quantitat aportada i de la rebuda de la mostra malgrat les circumstàncies en les quals ha hagut de dur-se a terme.  

En aquesta exposició hi havia exhibides 290 petites obres de 73 artistes diferents. Aquets punts de llibre es podien adquirir per un preu que oscil·lava entre els 15 i els 50€. Tot i que segons afirma Antoni Luis haguessin volgut aportar una xifra superior a l’Hospital de Mataró, creu que ha estat un encert ajustar el preu de venda perquè la gent pogués adquirir-los.

Des de l’Associació Sant Lluc per l’Art sempre han recolzat la campanya iniciada a les xarxes socials fa unes setmanes que reivindica que el món de la cultura no és el causant dels rebrots i que en ell s’hi respecten totes les mesures de seguretat. L’Antoni Luis es mostra contundent a l’hora d’afirmar que en aquesta darrera exposició que han organitzat a la segona planta de l’Ateneu de la Fundació Iluro s’han seguit escrupolosament els protocols marcats per les administracions.  

Informa: L.Sanmiquel