L’Arxiu Municipal impulsa una iniciativa per testimoniar com viu Mataró la COVID-19

Si una cosa ha deixat clara el coronavirus, és que no entén de fronteres. És per això que pràcticament tots els països del món han registrat algun positiu entre la seva població. Tard o d’hora però, hi ha llum al final del túnel. Un exemple és la Xina que ja mostra símptomes reals de recuperar-se de la pandèmia.

Per quan aquest moment arribi a Mataró, l’Arxiu Municipal vol haver recollit documents que il·lustrin què ha suposat la COVID-19 i com s'ha viscut entre els mataronins. És per això que ha fet una crida a què qui ho vulgui aporti arxius que testimoniïn la solidaritat que està impregnant la ciutat durant aquest període.

El material que es recull en aquestes situacions és ben divers. Des de fotografies, a vídeos o dibuixos. I qui pot proporcionar-los? Des de l’Arxiu Municipal de Mataró aclareixen que seran benvingudes les aportacions individuals així com les de col·lectius i entitats.

Si durant aquests dies de confinament heu realitzat dibuixos, fotografies, vídeos o altres materials que il·lustrin com esteu vivint el coronavirus, podeu enviar-los al seu correu electrònic: arxiumpal@ajmataro.cat. En el cas que els arxius siguin molt pesants, es poden fer arribar via wetransfer. Una vegada s’aixequi el confinament, també es podran portar personalment a les instal·lacions de l’Arxiu Municipal.

Informa: L.Sanmiquel