L’Ajuntament instal·la noves alarmes en escoles per evitar robatoris

L’Ajuntament inverteix en nous sistemes d’alarma en algunes escoles de la ciutat que han patit diversos robatoris durant l’any. En concert, es destinen 35.000 euros a les escoles Camí del Mig, Peramàs, La Llàntia i l’Institut Escola Mar Mediterrània. Per exemple, l’Institut Escola Mar Mediterrània ha patit fins a 3 robatoris des de l’estiu.

Les noves alarmes anti-intrusió seran instal·lades durant el proper mes. Aquestes compten amb central, teclat detectors de presència, contactes magnètics de porta i finestres així com sirenes interiors.

L’altre gran paquet d’actuacions es destinarà a la millora de les cobertes de diferents instal·lacions de les escoles Germanes Bartomeu  i Vista Alegre. Els treballs en les cobertes d’aquestes dues escoles tindran un cost de prop de 90.000 euros.

Una altra de les accions és l’adequació de la primera planta del Centre Cívic Pla d’en Boet per a classes de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Les obres, amb un cost de pop més de 48 mil euros, consistiran en la insonorització i aïllament d’espais amb portes acústiques i la creació d’un nou envà.

En conjunt L’Ajuntament de Mataró ha destinat més de 180 mil euros en el conjunt d’actuacions en centres educatius.

Informa: O.Debat