×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L’Ajuntament inspecciona l’edifici ocupat al carrer Jaume I de Cerdanyola

ocupacions

Aquesta setmana l’ajuntament ha fet una primera inspecció a l’immoble ocupat del carrer Jaume I del barri de Cerdanyola per valorar l’estat general de l’edifici i veure les persones que hi viuen. Aquesta és una primera ullada de reconeixement, que podria servir com a primer pas perquè el consistori engegui algun tipus d’informe que en un futur pugui requerir la desocupació de l’edifici. Des de l’ajuntament no han volgut donar detalls al respecte, però sí que afirmen que fa temps que estan a sobre del cas, que ha estat denunciat pels veïns en nombroses ocasions. Alerten però, que processos com aquests són complexos i lents i no sempre acaben amb la desocupació de l’immoble i afirmen que estan fent tot el que està a les seves mans per garantir la seguretat dels veïns, així com de les persones que es troben ocupant l’edifici.

Fa mesos que els veïns de la zona denuncien robatoris relacionats amb els ocupants de l’edifici, així com intimidacions i insults a veïns. Tot i que no s’ha pogut confirmar oficialment, l’ocupació d’aquest edifici, propietat de la Sareb, comptaria ja amb una denúncia per ocupació il·legal. Un desallotjament d’aquestes característiques però, pot tardar entre 1 i 2 anys en fer-se efectiu, d’haver-hi algun tipus de problema estructural o de salubritat a l’edifici que posés en risc a les persones que hi viuen, aquest es podria accelerar. 

Informa: A.Gual