L’Ajuntament engega una campanya per conscienciar sobre la Covid-19

campanya

L'Ajuntament de Mataró ha engegat una campanya per conscienciar a la ciutadania sobre la Covid-19. Sota el títol d'"Aturar el virus és responsabilitat de TOTHOM. Sigues responsable", la campanya consta de tres vídeos.

El primer d'ells fa referència al fet que més de 925 persones s'han contagiat de Covid-19 a Mataró des de l'inici de la pandèmia, i va acompanyat dels consells sobre la importància de mantenir la distància de seguretat per part d'una membre de l'equip d'informadors de les platges de Mataró.

El segon vídeo mostra que durant el mes de juliol s'han interposat 330 denúncies per no portar la mascareta, a més de posar èmfasi en el fet que durant el mes passat es van diagnosticar una mitja de 7 casos al dia de Covid-19. En aquest segon vídeo hi apareix una agent de convivència que recalca la importància de l'ús de la mascareta, la higiene de mans i el fet d'eviotar les aglomeracions.

Finalment, la tercera pota de la campanya centra el seu vídeo en la dada de què més de 100 mataronins i mataronines han mort des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19. En aquest cas el protagonista és un informador d'oci nocturn de la Creu Roja que posa l'accent en el fet que els joves també extremin les precaucions per evitar els contagis per Covid-19.
Aquesta campanya es pot trobar a les xarxes socials de l'Ajuntament de Mataró i també s'emet per Mataró Audiovisual.

 

Informa: Ll.Arcal