L’Ajuntament crea un programa anual de tallers formatius dirigits a les entitats mataronines

“Les entitats necessiten formació perquè els temps canvien tant tecnològicament com d’altra manera”. Amb aquesta premissa de la regidora de Participació, Marisa Merchán, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha programat una formació anual dirigida especialment a les entitats i associacions de Mataró sense ànim de lucre.

No és el primer any en què es realitzen aquests tallers, però sí la primera vegada que es pensa en una programació anual que es pot consultar a través d’un díptic creat des de l’Ajuntament. En aquest, es troben tallers sol·licitats per algunes entitats i d’altres que l’Agència ha detectat necessaris.

Els tallers, dividits en tres trimestres per al curs 2019-2020, compten amb formacions en fiscalitat, comptabilitat bàsica o novetats com un taller radiofònic en el que Mataró Audiovisual participa amb unes sessions els dies 9, 13 i 23 d’octubre.

En aquest últim, Merchán diu ser una formació que obre oportunitats a què les entitats coneguin el llenguatge audiovisual per poder fer campanya en els seus esdeveniments o activitats.

Per a consultar el díptic de les formacions, es pot fer a través del web de l’Ajuntament o físicament als Centres Cívics de la ciutat. A més, aquest any s’han focalitzat els cursos en la formació de les TIC.

Informa: A.Pérez-Vico