×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L’Ajuntament cedirà equipaments municipals si les escoles ho necessiten

L’Ajuntament està disposat a cedir equipaments municipals als centres educatius de Mataró si necessiten ampliar espais per adaptar-se a les mesures decretades per la Generalitat. La baixada de ràtios a infantil i primària i els grups bombolla anunciats dimarts pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, comportaran que hi hagi escoles que no disposin de lloc suficient per l’augment de grups. És per aquest motiu que des del consistori es té la voluntat d’ajudar als centres que no disposin d’espai suficient. Els espais que es posaran a disposició dels centres es concretaran les properes setmanes, després que cada escola defineixi el seu pla d’organització pel curs 2020/2021 i identifiqui les necessitats que té.

La voluntat del consistori, diuen, és col·laborar amb la conselleria d’Educació amb el que sigui necessari, com ja es va fer el mes d’abril amb la compra de tauletes i kits de connexió wifi portàtil per alumnes de la ciutat.

La cessió d’equipaments i espais municipals també s’està començant a aplicar a d’altres municipis de Catalunya, com per exemple Barcelona. L’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, va anunciar a principis d’aquesta setmana que posava a disposició de les escoles 74 equipaments i 159 parcs perquè puguin fer classe presencial o fer-hi l’hora del pati.

 

Informa: S.Ruiz