L’Ajuntament agraeix als més de 300 voluntaris la feina feta durant l’Estat d’Alarma

La crisi sanitària i el confinament van augmentar la demanda de voluntaris a Mataró. La ciutadania però va saber estar a l’alçada del moment i més de 300 persones s’han ofert per formar part de l’equip de voluntariat al llarg d’aquests 3 mesos.

Gràcies a aquesta solidaritat, s’han pogut atendre els diversos programes de suport que es presten a la ciutat durant les 24 hores del dia. Algunes de les tasques que s’han realitzat al llarg d’aquests dies han estat per exemple portar a domicili la compra o medicaments a persones vulnerables, gestionar i repartir aliments des del Centre de Suport Alimentari l’Entorn o fins i tot, acompanyar i assistir persones que viuen soles.

Des d’un primer moment, el Punt del Voluntariat de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats va canalitzar totes les necessitats dels mataronins i mataronines. A partit d’aquí, es va començar a treballar colze a colze amb Càritas, Creu Roja i l’Ajuntament de Mataró. Passat el temps, la valoració de la feina feta és molt positiva.

És per això que el consistori ha volgut agrair públicament el compromís de tots els voluntats. A més, des del Punt del Voluntariat s’ha elaborat un vídeo per reconèixer la seva tasca i així guardar el testimoni de com es va actuar a Mataró durant la pandèmia del coronavirus.

Finalment, per aquells que encara vulguin formar part de l’equip de voluntaris, només cal que enviïn un correu a participacio@ajmataro.cat. Al més aviat possible se’ls assignarà una funció.

Informa: L.Sanmiquel