Justo Molinero serà nomenat Fill Adoptiu de Mataró a l’abril

La iniciativa va ser acordada per unanimitat a l’última Junta de Portaveus celebrada el 30 de gener. L’aprovació definitiva se sotmetrà a votació al Ple ordinari del mes d’abril.

Fotografia: tvmataró

En el marc del Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra cada 13 de febrer, l’alcalde de Mataró David Bote ha fet pública una proposta per retre un homenatge a un dels comunicadors més coneguts: Justo Molinero. La voluntat de l’alcalde és nomenar-lo Fill Adoptiu de la ciutat i és per això que s’ha iniciat l’expedient administratiu corresponent perquè sigui una realitat. La proposta ja es va debatre i aprovar per unanimitat a la Junta de Portaveus celebrada el passat 30 de gener. Així doncs, està previst que s’aprovi de manera definitiva després de sotmetre’s a votació al Ple ordinari del mes d’abril. Fins llavors, la iniciativa estarà a exposició pública i s’informarà a la Comissió Informativa de Presidència, Qualitat Institucional i Estratègia Mataró.

Justo Molinero, als seus 73 anys, pot presumir d’una llarga trajectòria professional dins el món de la comunicació. A nivell local, va adquirir i remodelar els estudis de RM Ràdio a la dècada dels 80 i des de llavors ha fet créixer la seva figura gràcies al seu estil totalment reconeixible. Una manera personal i propera que l’ha portat a ser guardonat amb diversos reconeixements com ara el Premi ONDAS a la trajectòria professional, la Creu de Sant Jordi del 2021 o el Premi Nacional de Comunicació l’any 2013.