Josep Lluís Checa, nou director general del TecnoCampus

Josep Lluís Checa és nomenat director general del TecnoCampus, un nomenament que ha fet efectiu el Patronat de la Fundació TecnoCampus. El nou càrrec ha estat escollit per primera vegada com a resultat d’un procés de lliure concurrència on es van presentar una vintena de candidats. La incorporació del nou director general es farà efectiva el proper 3 de setembre. Una nova cara pel càrrec de director general del centre tecnològic i universitari que arriba com a resultat d’un relleu pactat, en el marc de l’aplicació d’una nova normativa, que exigeix un procés obert per poder ocupar el càrrec. L’anterior director general, Jaume Teodoro, qui ocupava el càrrec des del 2012, va ser rellevat a finals del mes de maig.

Josep Lluís Checa és enginyer tècnic industrial i PDG (Programa de Direcció General) per l’IESE i màster en business research. Checa compta amb més de 20 anys d’experiència com a directiu en l’àmbit públic i privat, en empreses com Gas Natural i en  institucions com el CTTI o Cetemmsa. Actualment és director executiu del centre tecnològic Leitat a Xile.

Josep Maria Raya serà el nou director de l’Escola de Ciències Socials i de l’Empresa

D’altra banda, també s’ha aprovat que Josep Maria Raya ocupi el càrrec de director de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, on imparteix docència des de l’any 2000. Raya substitueix Montserrat Vilalta, qui ocupava el càrrec des del 2009. El nou director també ha estat escollit a partir d’un procés obert de selecció. El nomenament, l’ha de fer efectiu el rector de la Universitat Pompeu Fabra, en tractar-se d’un centre adscrit a aquesta universitat.

El nou director del centre de Ciències Socials i d’Empresa del TecnoCampus és doctor en Economia per la Universitat de Barcelona i té l'acreditació de catedràtic de l'AQU, l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. També és expert en la recerca en l’àmbit del turisme relacionat amb l’habitatge i dirigeix el Grup de Recerca Aplicada en Benestar Econòmic i Turisme (GRAEFES) del TecnoCampus.).

Tags: