Jornada participativa per definir les actuacions LGTBI a fer en els propers anys

Mataró celebra demà una jornada de participació ciutadana per definir les actuacions LGTBI a fer en els propers anys. Es tracta d’un dels últims passos que va engegar la ciutat per portar a terme un protocol per a defensar els drets del col•lectiu. 

En concret, la jornada ha de definir les actuacions LGTBI que l’Ajuntament ha de portar a terme en els propers quatre anys per desenvolupar i desplegar la Llei 11/2014 aprovada per la Generalitat de Catalunya. El treball es materialitzarà en un document que recollirà les actuacions a realitzar calendaritzades i que s’integrarà en el III Pla d’Igualtat de Gènere de Mataró 2018-2022.

La trobada tindrà lloc demà dissabte al matí al Centre Cívic Cabot i Barba.
El procés va començar l’abril del 2018 amb la campanya de comunicació “Totes i Tots som Mataró” i amb la fase de diagnosi. 

Durant aquest temps, s’han portat a terme un qüestionari obert a tota la ciutadania; s’han fet entrevistes a persones del col•lectiu LGTBI; s’han organitzat sessions de formació a personal municipal, jornades de treball temàtiques enfocades a àmbits concrets i la redacció de la bateria d’actuacions amb els corresponents indicadors i mecanismes d’avaluació necessaris.

Informa: O.Debat