Jordi Vilana deixa la gerència de la Fundació Hospital

El fins ara director de l’organisme assegura haver assolit “el repte” que li van encarregar el 2017 i afegeix que deixa “un projecte consolidat”

El mataroní Jordi Vilana plega com a director de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena després de quatre anys al capdavant d’aquest organisme de Mataró dedicat a la salut i al benestar social i comunitari. Vilana deixa la gerència de la fundació per iniciar aquest mateix mes de setembre un nou projecte professional d’atenció sanitària i social a Vielha, a la Vall d’Aran.

El fins ara director de la Fundació Hospital fa un balanç positiu del seu pas per l’entitat, incloent-hi la darrera etapa, condicionada per la pandèmia. En declaracions a Mataró Audiovisual, Vilana ha explicat que "el repte més gran" d’aquests quatre anys ha estat haver d’actualitzar el rol de la Fundació Hospital, és a dir, concretar la seva cartera de serveis i la seva vinculació amb l’Ajuntament de Mataró. Un encàrrec que va rebre del Patronat de la Fundació el 2017 i que assegura haver aconseguit gràcies a "la feina en equip".  

Vilana considera que la seva gestió ha estat només “una gota d’aigua” en la història de la Fundació Hospital, una entitat de gairebé quatre segles. Però, afirma que el proper gerent de la fundació es trobarà “un projecte consolidat”. 

La persona que a partir d’ara hagi de substituir Jordi Vilana com a gerent de la Fundació Hospital haurà de ser escollida mitjançant un procés de selecció.

Informa: Betty Doñate