Jordi Tarragona presenta un manual de gestió d'empreses familiars

Continuar? Vendre? Tancar? És el nom del primer llibre de Jordi Tarragona, que neix fruit de la seva experiència com a coach d'empreses familiars, advocat i empresari. Una guia pràctica de gestió d'empreses familiars adreçat als propietaris, que es va presentar ahir a la tarda a la pastisseria Uñó.

Tarragona diu que Continuar? Vendre? I Tancar? Són les preguntes clau que cal plantejar-se a l'hora de planificar el relleu empresarial. La guia està estructurada en capítols independents, de lectura ràpida, per ajudar als empresaris a trobar la millor solució. El tema principal que tracta el llibre però, és el de continuar amb els negocis familiars. Tarragona assegura que els reptes amb què es poden trobar la majoria d'empreses són previsibles i es poden planificar. L'empresari també fa referència al fet que cal transmetre amb temps tot allò positiu que té l'empresa familiar a les noves generacions per assegurar-ne el relleu.

A Catalunya les empreses familiars són la base de l'economia, representen el 68% del Producte Interior Brut i el 78% dels llocs de treball privats.

Informa: J.Peñaranda