“Jo agafaria amb pinces el què va dir la noia que va denunciar Cocoa”

Tant la Comissió d'Oci Nocturn del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme com el Gremi de discoteques de Barcelona i província donen suport a l’actuació de la discoteca Cocoa respecte a les víctimes de punxades

Fotografia: tvmataró

“Tothom està seguint el protocol”. Així de contundent es mostra Ramon Mas, secretari general del Gremi discoteques de Barcelona i província pel que fa a la denúncia que va interposar una noia de 18 anys de Sant Adrià del Besós contra la discoteca Cocoa per no haver-li fet cas quan va explicar que l’havien punxat. Mas defensa que els protocols que s’han de seguir en aquests casos estan molt definits i que s’estan aplicant correctament.

Ramon Mas (secretari general del Gremi discoteques de Barcelona i província): El protocol, insisteixo, tothom l’esta seguint. Però imagina que pot passar si a cada local de Catalunya es comença a multiplicar, es truca a Mossos... arriba un moment que tot això es col·lapsa. Els protocols a les discoteques estan molt definits, a tothom qui li arriba una qüestió d’aquestes el que es fa es se l’acompanya, es truca al 112 i el 112 actua activant el protocol que ja existeix per part del Departament d’Interior.

Per la seva banda, Sergi Vallbona, de la Comissió d'Oci Nocturn del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme posa en qüestió el relat de la noia que va rebre la punxada. Afirma que quan va llegir el testimoni va pensar que ell no podia jutjar-ho però que de nit “l’han denunciat per tot i mai ha acabat condemnat”.

Sergi Vallbona (Comissió d'Oci Nocturn del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme): Jo quan vaig veure aquella entrevista el primer que vaig pensar va ser que jo no era jutge. A mi de nit m’han denunciat de tot. Després mai he anat a la presó ni he sortit condemnat. I m’han denunciat per mil coses i coses dures. No ho sé, jo no soc jutge però jo agafaria amb pinces la conversa d’aquesta noia o el què va dir.

A més de la denúncia de la noia de 18 anys, una menor també va voler denunciar el local del Polígon del Pla d’en Boet però, en el seu cas, va acabar formalitzant només un full de reclamació.