×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Jardineres de seguretat al centre de Mataró

Jardineres de seguretat al centre de Mataró

Jardineres de grans dimensions per augmentar la seguretat ens espais d'alta confluència al centre de la ciutat

L'Ajuntament de Mataró ha instal·lat a la confluència de La Rambla amb el carrer de Montserrat, prop de la confluència amb el Camí Ral amb plaça Santa Anna i, al costat de la sortida del pàrquing de Santa Anna, jardineres per protegir els vianants que passegin per la Rambla de Mataró. Amb aquesta mesura esperen augmentar la seguretat i especialment evitar els atropellaments intencionats. 
La instal·lació d’elements fixes de mobiliari urbà per entorpir el possible accés de vehicles a gran velocitat en aquests punts va ser una de les apostes escollides al setembre per la Junta Local de Seguretat de Mataró. A més d'aquesta mesura que ja han posat en pràctica, s’està estudiant la instal·lació de pilones retràctils en aquells punts on no és possible tancar amb elements fixes el pas de vehicles, o altres mesures complementàries a zones com el passeig Marítim, l’estació de tren o els mercats.

D'altra banda, en motiu de les festes de Nadal, a més de les jardineres, han augmentat les patrulles de Policia Local per disposar de més vigilància a les zones comercials del centre de la ciutat.

Informa: Mar Mir