Investiguen dos casos de punxades la nit de divendres a Mataró

La primera víctima és una noia menor d’edat que es trobava a la discoteca Cocoa i la segona, una jove que havia assistit als concerts del Parc Central

Els Mossos d’Esquadra estan investigant dos casos de punxades a dues noies – una d’elles, menor d’edat – aquest cap de setmana a Mataró. Totes dues van denunciar els fets a la policia la matinada de divendres a dissabte i van ser ateses a l’Hospital de Mataró per determinar si els havien injectat una substància tòxica, segons ha pogut confirmar aquest mitjà de fonts policials.

Els dos casos es van produir entre la una i les cinc de la matinada a dos punts diferents de Mataró. La primera víctima és una noia de 16 anys que havia sortit a la discoteca Cocoa, a la zona d’oci nocturn del Pla d’en Boet, i la segona, una jove de 19 anys que es trobava al Parc Central, on s’havien programat els concerts de l’Espetec Final de la Festa Major de Les Santes.

Des del 10 de juliol i fins aquest dissabte, els Mossos tenien comptabilitzats 18 casos de punxades a noies que havien sortit a la nit, sobretot a Lloret de Mar i Barcelona. De moment no s’ha pogut confirmar la injecció de substàncies tòxiques a les víctimes, les quals, en cap cas, haurien patit després de la punxada una situació d’abús o una agressió sexual.

La Generalitat ha actualitzat el protocol a seguir i ha organitzat aquest dilluns al matí una reunió amb els comandaments policials per fer recompte de les dades. Segons els Mossos, totes les línies d’investigació estan obertes i recomanen a les víctimes que, en cas de patir una punxada, s’adrecin de seguida a l’hospital perquè els facin una analítica.

Informen: B. Doñate i J.M. Spà