Inundats per aigües fecals els baixos d’un edifici a Cerdanyola

Els baixos de l'edifici número 10 del carrer Sant Daniel, al barri de Cerdanyola, estan inundats per aigües fecals des de fa 3 mesos. Segons han informat els veïns del carrer, les canonades del bloc i les d'altres edificis de la zona desemboquen en aquest habitatge i surten pel lavabo i per la part del darrere de la casa, on hi ha un pou. A l'estiu la canonada es va trencar i ningú se n'ha volgut fer responsable. Els veïns lamenten que la situació s'estigui convertint en un problema de salut pública. La problemàtica que s'ha intensificat amb les pluges, s'ha tornat ja insostenible.

Ja fa tres mesos que Eva Carmona, la persona que es trobava de lloguer en aquest pis, ha hagut d'abandonar casa seva i ara l'acull una tieta. El mobiliari de l'habitatge segons explica Carmona ha quedat fet malbé. El terra està inundat i ple de restes fecals. Carmona té una discapacitat i assegura que se sent sola fent front a aquesta incidència.

Segons Carmona, la comunitat del bloc de pisos no se'n vol fer responsable, de fet, el president de la comunitat, diu, ha dimitit. Pel que fa a la propietat, l'immoble està en mans d'una persona que viu a Almeria i no s'hi ha pogut posar en contacte. La situació ha obligat als veïns del carrer a trucar als Bombers i la Policia Local. També afirmen que s'han posat en contacte amb l'Ajuntament i que ara esperen resposta.

Els veïns asseguren que aquesta incidència ja s'ha convertit en un problema sanitari que afecta, no només a la inquilina de l'habitatge, sinó a tots els veïns del carrer i demanen que s'hi posi solució.

Informa: J.Peñaranda