Intoxicació per clor a la font de la plaça Antonio Machado

Plaça Antonio Machado

Quatre persones van patir una intoxicació lleu per clor pel mal funcionament de la font de la placeta que hi ha davant l’escola Antonio Machado. Els fets van tenir lloc dilluns, quan dos nens van començar a tenir vòmits i símptomes d’irritació de les vies respiratòries. En aquell moment, agents de la Policia Local que investigaven d’on provenia la fuita de clor, també van patir la intoxicació.

A falta d’una investigació detallada dels fets, tot apunta a que la fuita de clor va tenir el seu origen en el mal funcionament electrònic del dispensador de clor de la font. La font va ser precintada.

Els 4 intoxicats van ser traslladats a l’Hospital de Mataró. El mateix dilluns els agents van ser donats d’alta mentre que els dos nens van deixar l’hospital ahir al matí. La regidora de Salut Pública a l'0Ajuntament de Mataró, Elizabet Ruiz, ha explicat que més enllà de l'informe es treballa per a que no es torni a repetir un incident així.

L’alcalde David Bote ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets i per a veure si es podria haver fet alguna cosa més per a evitar l’episodi.

Notícia actualitzada 18.40h

Informa: O.Debat