Intent de robatori a una botiga de criptomonedes del carrer Santa Teresa

El vigilant de seguretat va impedir que els assaltants s'enduguessin res. Els propietaris es mostren preocupats per la desprotecció d'haver-se quedat sense cap tancament

Temptativa de robatori a la botiga de compra venda de criptomonedes del carrer Santa Teresa, GBTC Mataró. L’establiment va patir una entrada forçada la matinada de dissabte a diumenge. Segons expliquen els propietaris, va ser cap a les 4 quan quatre homes haurien accedit al cèntric comerç de la ciutat provocant una gran trencadissa i deixant-lo sense portes. El vigilant de seguretat que tenen contractat durant els caps de setmana va poder evitar que els lladres s’enduguessin res.

Els propietaris del negoci asseguren que a més s’han trobat amb un problema amb l’asseguradora que els ha fet estar més de 30 hores amb les portes obertes i totalment desprotegits.

L’establiment ha començat la setmana sense poder obrir les portes al públic i resten a l’espera d’interposar denuncia als Mossos d’Esquadra aquesta mateixa tarda. La Policia Local i Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets la matinada de dissabte i hi ha passat en diverses ocasions al llarg d’aquest cap de setmana.

Tags: