Iniciades les obres de la pista polivalent de Cerdanyola

Les obres per a la nova pista polivalent al barri de Cerdanyola ja s’han iniciat i es preveu que finalitzin al mes de febrer. El resultat del projecte serà un nou espai cobert de 45 x 35 metres i s’ubicarà a la cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi, on ara hi ha el Camp Municipal de Futbol de l’Enric Pujol. La instal·lació contarà d’una superfície de més de 1.500 m2 amb dues pistes transversals de bàsquet i una pista longitudinal per poder jugar a futbol sala o handbol.

D’altra banda, el projecte també inclou la ampliació de la vorera del carrer de l’estadi per poder adequar una entrada accessible al recinte. I, així mateix, les instal·lacions constaran d’un servei equipat amb banys públics i un magatzem d’ús independent a la pista esportiva. A banda del seu ús esportiu, el projecte del nou recinte també està pensat per poder acollir diferents actes cívics del barri amb  graderies amb capacitat per a més de 3 mil persones.

Aquesta iniciativa, amb un cost de 930 mil euros, és una de les trenta actuacions incloses al Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola, un projecte iniciat al 2018 que defineix els eixos i línies de treball a executar al barri fins l’any 2023. El projecte de la nova zona esportiva, com la resta d’actuacions del Pla, intenta fomentar les potencialitats de la zona de Cerdanyola per davant de les seves vulnerabilitats i potenciar aquest barri com un espai de proximitat i convivència.

 

Informa: A.Calderón.