Incendi sense ferits en un autobús de Moventis a l'autopista i direcció Mataró

Foto: Mataró Audiovisual

Un autobús de transport públic de l'empresa Moventis, un dels models Expres.cat, ha començat a cremar aquesta tarda quan es dirigia cap al Maresme des de Barcelona. Segons bombers de la Generalitat, l'avís s'ha rebut passat tres quarts de quatre de la tarda i fins a 5 dotacions han participat en l'extinció d'aquest autobús que s'ha vist obligat a aturar-se al voral de la C-31, a l'altura de Badalona.

Segons l'empresa concessionària del Servei, Casas-Moventis, hi havia 25 passatgers i cap ha resultat ferit. També apunten que s'estan estudiant les causes de l'avaria i del posterior incendi. Sembla que el conductor ha detectat fum a l’interior de l’autobús, en aquell moment ha aturat el vehicle i ha procedit a fer baixar el passatge per seguretat. A continuació s’ha avisat a emergències, i el conductor ha intentat extingir les flames, però no ha pogut. 
S'han generat cues de fins a 3 quilòmetres en sentit Nord. Passades les cinc de la tarda els bombers han anunciat que ja havien apagat el foc i que cinc dotacions continuaven treballant en la fuita de combustible i per refredar tots els elements afectats pel foc.