Inauguren la nova zona esportiva i de jocs de Figuera Major

L’Ajuntament de Mataró ha inaugurat aquest diumenge la nova zona esportiva i de jocs infantils de la riera de Figuera Major, a l’entorn del Camí de la Serra. La nova zona, que es va obrir al públic l’estiu passat, era un antic solar sense pavimentar que abans s’utilitzava com a pista de futbol i com a aparcament. 

El terreny, situat entre la riera de Figuera Major i els carrers de Joan Oliver i Josep Maria de Segarra, s’ha transformat en un espai pavimentat on ara es pot jugar a futbol sala i a bàsquet 3x3. El solar també inclou una zona de jocs infantils, amb elements de corda i escalada així com gronxadors inclusius, perquè puguin ser utilitzats per infants amb diversitat funcional. Pel que fa a l’aparcament, ara s’hi ha reservat un espai per aparcar just al damunt del carrer de Joan Oliver. 

A banda de la pavimentació del terreny, la millora ha inclòs enllumenat públic, diferents tipus de plantes i arbres, tancaments de protecció, bancs, papereres i una font. Les obres, que les ha realitzat l’empresa Catalana de Treballs i Obres per encàrrec municipal, han tingut un cost de gairebé 200.000 euros.

La millora d’aquest espai del nord de Mataró, que beneficia també els veïns de Cirera, Molins i Vista Alegre, va començar al març i va acabar a l’estiu. L’Ajuntament va inaugurar la nova zona diumenge passat, amb una festa, que va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Camí de la Serra.

Informen: B. Doñate/ J.Masriera