Inaugurat el nou tancament de la zona esportiva de Cerdanyola

Fotograma del nou tancament de la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola

El barri de Cerdanyola de Mataró es va vestir de festa aquest diumenge per la inauguració del nou tancament de la zona esportiva municipal de Cerdanyola, popularment conegut com a camp del Camí del Mig. Una intensa pluja va esfondrar el mur de ciment que envoltva el camp el mes d'octubre de 2016. Ara, l'Ajuntament de Mataró ha aixecat un nou tancament, molt més atractiu tant pels practicants d'esport ens aquestes instal·lacions com pels veïns del barri i la ciutat en general. La presidenta de l'associació de veïns de Cerdanyola, Sílvia Galdeano, valora positivament l'obra pel perill que suposava l'estat en que va quedar el mur.

El nou tancamemt de 255 metres dona al Camí del Mig, la ronda del Cros i el carrer Marató. L'antic mur de ciment ha estat substituit per uns plans inclinats de llambordes que abans pavimentaven diversos carres de la ciutat. Un passeig i una tanca metàl·lica arrodoneixen l'obra, que ha tingut un pressupost de 367.000 euros, que, tal i com detalla el regidor d'equipaments municipals Miquel Àngel Vadell, s'ha finançat amb 282.000 euros d'aportació municipal i 85.000 per part de la Diputació de Barcelona.

Per celebrar la inauguració van tenir lloc diversos partits de futbol de diferents categories, una pujada en globus, un passeig pel nou tancament amb la banda Bandarra de La Llàntia, actuació de cheerladers i una classe de zumba. La regidora d'esports, Marisa Merchán, va destacar que el nou tancament resulta molt agradable als vianants, però especialment als usuaris de l'equipament esportiu.

L'alcalde de Mataró, David Bote, va manifestar que el nou tancament convidarà a passejar per aquest sector de la ciutat.

A banda del nou tancament, les obres també han servit per millorar les sortides d'evacuació de l'espai, de manera que s'adapa a la normativa vigent per acollir esdeveniments amb molta presència de públic.