Hotels plens a Mataró pel Mobile i la F1

Mobile World Congres

Hotels plens durant el mes de febrer a Mataró. L’Hotel URH Mataró viu aquests dies una situació molt bona, i més en aquesta temporada de l’any. L’hotel registra un cent per cent d’ocupació aquesta setmana. D’una banda, un 30 per cent de l’ocupació actual es deu a la demanda generada pel Congrés de Mòbils Mobile World Congres que es porta a terme des de dilluns i fins dijous a Barcelona. També, durant tot el mes de febrer, dos equips de la Fórmula 1 s’allotgen a l’hotel mataroní.

Pel que fa al New Hotel Colon, aquesta i la setmana passada s’han situat al 95 per cent d’ocupació, arribant a penjar el cartell de complet alguns dies. La demanda prové, majoritàriament, de participants al Mobile World Congres.

També per l’allotjament d’equips de la Fórmula 1, des de mitjan febrer, l’Hotel Atenea Port registra una ocupació del 100 per cent. El 80 per cent de totes aquestes habitacions es destina a un sol equip d’F1.

Pel que fa a L’Hotel Ibis també s’afirma que, com cada any, la presència del Mobile es nota en l’augment de la demanda d’habitacions.

Informa: O.Debat