Hartmann invertirà 7 milions d'euros a Mataró

L’empresa alemanya Hartmann, especialitzada en productes sanitaris, ha anunciat una inversió de fins a set milions d’euros a les instal·lacions de Mataró durant el 2021. Ho ha explicat a Mataró Audiovisual el Director General de la companyia a Espanya Jordi Guinovart. Aquesta partida es destinarà, a grans trets, a ampliar la capacitat de la fàbrica mataronina i la seva eficiència. Tal com detalla Guinovart, d’una banda, part dels 7 milions serviran per poder implementar sistemes que ofereixin la possibilitat de treballar amb aplicacions més suaus per a pells sensibles. L’altre gran part de la inversió va destinada a una millora de la eficiència, un procés clau per a qualsevol gran empresa amb l’objectiu de no perdre competitivitat.

Dins del paquet, també es treballa en la creació d’un HUB digital per a la creació de dissenys de solucions digitals i el concepte Hartmann for future, aquest últim sobre polítiques de sostenibilitat en els productes. En aquest sentit, el director General de Hartmann Espanya ha assegurat que són dues apostes que sintonitzen plenament amb la ciutat de Mataró.

L’empresa multinacional va facturar 241 milions durant el 2019.  Tot i una caiguda de vendes en alguns productes, durant la primera fase de la pandèmia del coronavirus Hartmann ha augmentat en vendes de solucions hidroalcohòliques, guants i mascaretes així com productes relacionats amb la prevenció de riscos entre el personal sanitari.

Informa: O. Debat / L. Arcal / M. Rodríguez