Gala solidària per a l'Escola l'Arboç

Dissabte el Teatre Monumental acull la Gala solidària amb música i poesia presentada per Justo Molinero. Un acte impulsat per l’Associació Mataró Camina i l’AMPA de l’Escola Arboç, en benefici de l’escola

Aquest dissabte el Teatre Monumental acull la Gala solidària amb música i poesia presentada per Justo Molinero. Un acte impulsat per l’Associació Mataró Camina i l’AMPA de l’Escola Arboç, en benefici de l’escola. Malgrat que les entrades s’han venut, hi ha una fila 0 a qui tothom que vulgui pot fer la seva aportació.

Des del 2017 l’Associació sense afany de lucre Mataró Camina, coneguda per l’organització de caminades populars com la Caminada de l'Alzheimer i altres esdeveniments socials i populars, treballa per obtenir fons per a organitzacions d’utilitat publica. Un d'aquests actes amb el que ha estat treballant des del 2019 juntament amb l'AMPA de l'escola d'educació especial l'Arboç, era el de crear un esdeveniment per recaptar fons per l'escola. 

L'Escola d'educació especial l'Arboç és un centre educatiu d'àmbit comarcal que pertany a la Fundació El Maresme. Atén alumnes, des dels 3 fins als 21 anys, amb pluridiscapacitat i amb un alt grau de dependència. És per això que necessiten particularitzar els materials que utilitzen a diari i que ajuden la millora dels alumnes. Una especificitat que necessita d'una inversió contínua. 

L'acte es va començar a plantejar el 2019 però la pandèmia l'ha posposat fins aquest proper dissabte al Teatre Monumental. La gala benèfica, presentada per Justo Molinero, comptarà amb les actuacions dels cantants Leo Rubio i Javier Ginés, Montse Rodríguez i els seus emotius poemes, i la cobla de Jonathan Santiago. El preu de les entrades era 25 € a platea i 20 € a amfiteatre. També s'hi pot contribuir a través d'una fila 0 fent un ingrés al compte bancari de l'ASSOCIACIÓ MATARÓ CAMINA: ES11 2100 0379 9902 0033 2794 o fent un bizum al telèfon 629 33 15 10.