Gairebé 3.400 persones participen a Mataró Camina per l’Alzheimer

Després que l'any passat s'hagués de fer virtual per la pandèmia, aquest any ha tornat a ser presencial. La ruta amb més èxit ha sigut la de Sant Simó, amb 1.100 inscrits

Fotografia: Mataró Audiovisual

Prop de 3.400 persones han caminat aquest diumenge per l'Alzheimer a Mataró. La caminada “Mataró camina per l’Alzheimer” ha tornat a ser totalment presencial aquest any, després que l’anterior la pandèmia obligués a fer-la de manera virtual. Per evitar aglomeracions de gent, aquest any ha crescut el nombre de recorreguts de 3 a 5 rutes. La que més èxit ha tingut ha estat la de Sant Simó amb prop de 1.100 inscrits. La segueixen la de Cerdanyola i la del centre de la ciutat amb 900 persones cadascuna. Les del Pla d'en Boet i Cirera van aplegar 500 persones entre les dues. Unes rutes que van agradar tant a grans com a petits, sobretot pel component solidari que té la Caminada per l'Alzheimer de Mataró.

Des de Mataró Camina, entitat organitzadora de l'esdeveniment, valoren com molt positivament la caminada d'aquest any. Asseguren que, tot i haver tingut menys participants que el 2019, haver mobilitzat a més de 3 milers de persones en un context de pandèmia és un "èxit". La recaptació d'aquesta 14a edició de Mataró Camina per l'Alzheimer encara no està tancada. De fet, en els pròxims 10 dies encara es poden fer donacions a les guardioles que hi ha en diversos comerços i escoles de Mataró. Unes donacions que, segons l'organització, s'han incrementat respecte a altres anys.

 

Informa: S.Ruiz