Gairebé 2.500 samarretes venudes entre internet i el primer matí de la botiga de Les Santes

A pocs dies del tret de sortida oficial de Les Santes, l'obertura de la botiga física ha aplegat a gairebé 400 de persones. Adquirir les samarretes d’aquest any és, com sempre, un repte important per molts mataronins. N’hi ha 7.000 de disponibles i aquest matí ja hi havia gent impacient per aconseguir-les. De fet, fins aquest migdia se n'han venut 2.460, entre les 400 que s'han adquirit a la botíga física i les 2.060 venudes a través de la pàgina web. 

Aquest matí s'han pogut veure llargues cues a Can Marfà, en l'obertura de la botiga de Les Santes. 380 persones s’han dirigit fins aquest migdia a aquest espai per adquirir qualsevol dels elements de marxandatge de la Festa Major. 260 persones han visitat la botiga per fer les primeres compres i 120 persones s'hi han arribat per recollir les comandes que havien fet prèviament a través d'internet. El més destacat són les samarretes, que n’hi ha de totes les talles des dels 2 anys i fins a les 3XL, en tres models diferents: infantil i adult en màniga curta i coll de pic de dona. Hi ha 7.000 samarretes disponibles aquest any amb la imatge del cartell de Jordi Prat Pons i alguns dels mataronins no han dubtat en fer la cua el primer dia per adquirir el que ja és una tradició. 

A més de samarretes hi ha altres productes com les reproduccions de goma d’en Robafaves, la Geganta, el Drac, la Momerota o l’Àliga, diferents publicacions, els cartells de les comparses, els gots reutilitzables o fins i tot una tovallola. Com cada any, i per aconseguir qualsevol d’aquests elements, també s’ha posat en marxa la compra anticipada per Internet i s’ha habilitat una sola cua per recollir aquestes comandes. Tot i això la tradició de venir a comprar les samarretes abans no s’esgotin és una realitat i les cues en el primer dia d’obertura de la botiga formen part del calendari ‘santero’ de tots els mataronins.

Informa: M.Gómez