Fridays for Future celebra el Dia Global d’Accions pel Clima

Sota el lema “Confinem els cotxes, recuperem la ciutat” s’ha fet una reivindicació a la cantonada entre ronda de la República i el carrer Biada

Fridays for Future celebra el Dia Global d’Accions pel Clima

Vinculat a la celebració del Dia Global d’Accions pel Clima qui ha sortit el carrer aquest dissabte ha estat el moviment Fridays for Future. La cantonada entre la ronda de la República i el carrer Biada s’ha convertit en espai de reivindicació. Aquesta vegada la contaminació atmosfèrica i els seus greus efectes per la salut de les persones i del planeta ha estat l’eix central de la protesta, que ha rebut per títol “Confinem els cotxes, recuperem la ciutat”.

Des del moviment han assegurat que han enviat una carta a l’alcalde de la ciutat, David Bote, i a diferents regidors per fer-los coneixedors de les seves reivindicacions en defensa de les mesures urgents per limitar i reduir el trànsit i les seves emissions de gasos contaminants. Les prioritats per Fridays for Futur és una mobilitat sostenible, prioritzant les persones i fer ciutats més agradables. Així ho han explicat Javier Paez i Carla Surinyach.

Fridays for Future havia convocat als concentrats a venir a peu, en bicicleta o en patins i que participessin a les activitats organitzades: jocs, esports i balls.

Informa: M.Gómez / P.Villà